Dramatik på lilla scenen

Såatteh det hände en grej. Jag skulle vara otroligt charmig och bjöd med Anton på le Dramaten för att se vintersolstånd. Vi klarade ca 1h och 3 minuter. Nough Said? 
Summa sumarum vi klarade inte av att kolla klart på den 3h långa pjäsen pågrund av tristess? Vi avrundade iallafall med en öl av yttersta slag då mitt största fan är en öl älskare, vet att du läser din skit.
Kändes otroligt skevt och stelt att lämna "salongen" men jag vet inte hur mycket mer jag skulle uthärda? Inte alls min typ av pjäs. Och stackars Ante som trodde att han var okultiverad... 

Men det va la gött hann innan de smälla i mig burgare från vigårda och en till trevlig bira, jag har en känsla av att Alkolismen som går i min släkt börjat ta ett järngrepp kring min ömma strupe. 
Men Then again. Öl. 

Har haft en lagom trevlig dag med ett prov som start, hade inte möjlighet att plugga då jag blev lämnad i en skog av min "kära" far igår. Trevligt var det. Men det kanske gick bra ändå.

Jag har som tidigare skrivet en otroligt skev relation till ena parten av mina föräldrar som nu efter många om och men faktsikt fått lida till sitt slut. Motgång efter motgång och sen orkar jag inte mer. För många år har gått och nu får det fan ta att räcka. 

Mellancholia, pjäsen jag medverkar i, börjar ta form och saker faller på plats även om det känns som att vi är otroligt sega och in need av lov allesammans. Ping, premiär den 4 maj. 
Allmänt | |
Upp