FlyÅngrar i denna stund exakt alla faktorer som fick mig att tro att en "second lunch" var det minsta lilla bra.

Men flyt i livet är ganska givet just nu, väntar på dagen något går käpprätt åt helvete, nä. 
Men har halva inne på jobb just nu och livslusten kan inte vara mer i extas. 

Tänkte lite på detta. I början, när jag startade bloggen var det mest för att få ut känslor och tankar och så, och det är det fortfarande, men något jag noterat med mig själv, och kanske om du själv hängt med ett tag- så är det att jag blivit så jävla mycket mer glad och säker?
Om en bara kollar på sättet jag skrev då och nu? 
Den unga Fellans lidande?
Äldre och visare nu eller?

I got no idea.

Är helt uppe i det blå just nu och har skrattat tills jag gråtit halva dagen, pga trött, kär och hormonell.

Så....
5 saker Fellan grubblar över: 
1. Hur kan folk tycka att det är kul med minigolf? Jag och mitt temperament har aldrig klarat av "sporten", det slutar med att jag slår ut ögat på någon.

2. Varför är folk helt galna, så att säga, iallafall i Stockholm är varenda jävel sönderstressad och jävlig, går in i folk och har sig, vad vinner dem på det?

3. Varför är det så tabu att gå snabbt fram i förhållanden? Visst jag är ung och oerfaren, men det frånsäger inte mig rätten att ta egna beslut. Och jag känner att om en hittar en person som en verkligen trivs med, varför inte hoppa ner i tiger gropen?

4. Varför hetsar föreldrar sina barn, tror de seriöst ungen presterar bättre för att de säger åt hen att sätta sig ner hålla käft och lyssna på läraren?

5. Tabun och osäkerheterna och hetsen kring droger. Jag antyder INGET. Säger bara att samhället säger en massa saker och att det är upp till en själv att tyda dem. Jag är lite emot drog kulturen, speciellt bland unga som inte vet riktigt vad de gör och inte vet hur drogen kan drabba dem. Sen resterande satar också. Men samtidigt ser jag inte vad the big deal is? Om en väljer att ta en drog är det väl eget ansvar och efterforskning? Idioti alltsamman. 
Allmänt | |
#1 - - Nathalia:

Du är bäst

Upp