Slut nu

Okej. Gick just igenom mina anteckningar och fann detta.

Visst är det vackert? 
Jag har alltså på fyllan, med åtanke på att jag blivit singel skrivit ett peppande meddelande till mig själv?!

Ja tydligen, ja.

Visst är det mysigt men visst är det förbaskat? Varför ska jag behöva någon för att definiera mig själv? Eller behöva hävda mig själv. Eller behöva tänka på att någon annan kommer finna mig attraktiv.

Jag måste säga. Att bryta med mitt ex måste varit det smartaste jag gjort i hela mitt 18 åriga liv. Att göra sig fri, att frigöra sig. Ja. 
Jag ser nu hur instängd jag faktiskt va. Och att det tog 3 försök att faktiskt ta mig modet och göra slut även om jag bestämt mig. 
Om du clearly är olycklig gör något åt det, inen tackar dig (förutom ditt klängiga ex kanske) för att du stannar i något som gör dig olycklig. 

Fyfan. Fyfan.
Kommer spilla några vidriga detaljer inom sinom tid. För Det är så jävla viktigt.

Iallafall: på ca 1-2 månader har jag skjutits upp som en raket mot skyarna, först varit Singelfellan sen fallit in i ett förhållande som jag tror på. Jag har växt som människa och slutar tänka på sätt som faktiskt är osunda. Jag har slutat ta ansvar för andras handlingar och lever nu med en människa istället för åt en. Jag är ingens mamma längre. Och det jag känner är frihet. 

Jag har lärt mig att leva för dagen (ish) 
Eller inte oroa mig så mycket om det jag inte kan styra över.
Jag mår bra, bättre än på länge, jag känner att jag lever och jag njuter av var enda litet ögonblick. Med risk att låta allt för klyschig.

Jag hade inställningen förut att jo ja en kan va vän med sitt ex, och ja det kan en nog. Men jag förstår nu att det är svårt otroligt svårt, för en dag kommer du hata åsynen av personen du än gång valde att vara med. En dag kommer du inse att det inte räcker med att gå ur ett förhållande. För något har hänt så att du tänker som du gör och faktsikt tar steget och gör slut. Personen förändras inte för att du gör slut. Så varför inte bryta. 

Om en inte vinner något, känslomässigt, på en relation- varför då ödsla energi? 

Tack 

Allmänt | |
Upp