Recap och återfödelse

Jag tänkte börja med mina löften, inför det nya året samt en liten recap om vad som hänt de senaste 365 dagarna. Och let me tell you. 2015 var året jag inte bara lagligt blev vuxen utan växte som fan som människa. Året jag blev mor till Tage och Tuss och året jag träffade Anton Håkansson. 

Mina löften inför 2016 är att vara mer med mina vänner, denhär hösten har varit så jävla sämst på många sätt. Och snart så kommer vardagen se så mycket annorlunda ut så jag vill värdera den tiden jag har kvar. 

Sen vill jag inte va den som är den men ta plats, 2015 var året jag faktiskt började våga mer. Förut skulle jag aldrig kunna ställa mig och bara börja prata med någon, socialt utvecklad är vad jag är. 

Treat meself'. Gjorde ögonfransarna igår och ja bara ja. Det är dags att ge mig själv det jag vill ha (så långt ekonomin räcker) .

Tillsist: göra goda gärningar. En grej jag börjat med, allt från hjälpa en främling till att skänka de onödiga små slantarna i fickan. Gör mycket mer än att bara hjälpa någon, ett leende går runt världen :)
Så le 

Januari


Som ni ser var jag verkligen i förnekelse. Både att jag faktiskt trodde mina blekta ögonbryn såg bra ut ett tag och att jag inte vågade. Vågade släppa taget om skit jag egentligen inte behöver, typ som de blonda ögonbrynen.

Februari
Fyllde vuxen, vågade släppa taget, singel and ready to mingle, firade allt i Krakow. Har kalas mycket bilder men tredje bilden beskriver februari så klockrent. 

Mars
Hade mitt första one night stand! Wich visade sig att inte vara just det. Såatteh. Man kan nog inte kalla det för det... Jag träffade alltså Anton i mars. Och redan här ser vi glittret i ögonen på kärleksparet.
Evelina nuff Said.


April

Här tog relationen raketartat fart, Sundsvall och sprit is the key to a loving relationship.

Vi fick nycklar till lägenheten 

Jag och Hedda gjorde Norrland

Maj
Maj var all about flytta in, flytta saker jonglera en pjäs i skolan på sidan av det. Nu är det snarare för mycket saker hemma, måste hitta tid och rensa och fixa..,

Juni

Åkte till Kreta, och sheit saknar fan solen?! 

Juli
Jag blev ginger i ett desperat försök att slippa vara svarthårig. Och im Pilkington it off....


Blev förälder till Tagez. 

AugustiTatuerade mig en jävla massa i augusti. Har en väldig abstinens nu... Ajajaj...
Förkärleken för Järna växte också

September 

Lämnar september sådär. Typ endast egopics... Skaffa ett liv? 

Oktober
Vardagslyxen i vardagen uppdagades. 
Och ack Berlin

November 
Fortfarande i Berlin och levdeOch sen var det halloween
hur mycket saknar jag inte nyklippt hår?!?

December
märks det att jag börjar tröttna på att leta bilder? Men iaf det är december nu och jag är inne på december så...
Jag måste säga att december handlade mycket och nästan endast om julen. Och det må vara den bästa julen i mitt liv. 


Anton gav mig två av de bästa julklapparna i mitt liv också. Min stora kärlek tuss och barnboken jaguaren. 

Julen spenderades hos mamma och vi körde från Södertälje till Spånga med tuss i knät. Lugn och trevlig jul tillskickad från den innan. Ett år utan skada. :)) 

Gjorde fransarna och insåg att jag måste bibehålla att göra mig fin för att orka hålla min insida fin och inte bli sur ledsen och otrevlig.
man mår verkligen så mycket bättre av att känna sig fin. 
Och det ska uppmuntras. Vill man göra någon förändring, även något som är kontroversiellt som kanske läpp/bröstförstoring osv etc eller liknande så är det så jävla värt. Anser jag. 
Nyårs skål på Medis och jag önskar er ett gott nytt 2016.

Gör året till det bästa och vänta inte på att det ska bli bra. Gör det bra.

Jag har växt som människa på ett år, jag har gjort så mycket och anledningen tror jag är att jag bara sket i allt. Allt vad idioti ångest pinsamheter och jag släppte min oro om vad folk tyckte och tänkte. Och nu är jag här. Dock är det inte det nyår jag tänkt mig men jag är tacksam för allt 2015 hade att erbjuda. Och jag tänker inte ha några förväntningar på 2016 jag kommer låta henne visa mig det själv. 


Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp