Fölsis del 1

Detta kommer bli ett tvådelat inlägg med fokus på mig. Du kommer få följa med på en magisk resa och fara till platser du aldrig besökt. Let's Begin.

Allts början. Den 27:e. 
Vi käkade och krökade hemma. Jag spådde Ninn och även om mitt medvetande om mina handlingar inte var ... Medvetna? Så blev resultatet bra och hon verkade nöjd. 

Vi drog ut... Först blev vi uppjagade av personalen till en klubb (över hela gatorna finns det alltså "headhunters" som vill att en ska kröka hos dem) men vi sa Nope och Drog till en annan vid namn Noice där vi invigde kvällen med whiskey i rökrummet.

Eftersom planen var att köra en legendarisk multitaskbarrunda så blev det att vi chansade på den första klubben ändå. Vi möttes av en vakt i porten som sa leg. Temat för kvällen va flower power och efter att ha konstaterat att det bara är 30+are med nostalgi och åldersnoja som går på flowerpower inspirerade fester så gjorde det inte så mycket att vi blev nekade inträde. 

Vi drog vidare till en pop-bar, vilket i Polen är en "hip" hängplats där det spelas gamla dängor från glömda tider.
Jag spenderade mina sista minuter som 17 åring framför bardisken sjungandes på en sen länge glömd gammal goding.

Den otroligt söta bartendern satte eld på en flaska vid tolvslaget och vi dansade/önskade låtar i ett flashigt spegel beklätt rökrum.

Nu har jag stress, måste sminka mig och vara på en speciell plats vid 11 där shit is going to go Down...

Mer om strippklubbar och nattkebab
Senare.
Allmänt | |
Upp