Pwah

Då var det en vecka från och med imorgon. En vecka till en vecka av frihet. Ghu så värt. 
På lördag ska jag ha kalas. Alltså för släkten och är löjligt taggad (vet ej om det är för presenterna eller free booze). Eller släkten och släkten.... Halva släkten vet säkert inte ens när min födelsedag är men vem bryr sig. Haha.
Känner hur jag börjar få lite panik över jobb och hur mycket jag behöver det. Kanske ska överväga ett liv som eskort, jävligt bra i dricks har jag hört... Free booze... 

Nej men Atm sitter jag med färg i håret och längtar efter sängen. Dricker mitt nya kanel roibos Och drömmer om kärlek och Krakow. Snart bär det av! 

Jag älskar att planera. Listor är mitt liv. En av anledningarna till det är att jag ständigt behöver något att längta efter så jag inte faller tillbaka i gamla banor och famlar i mitt egna inre mörker :)) 
Oj så deppig jag är. Har märkt hur otroligt het en blir med filter while egopicing. 
Har även kommit på att jag är rättså androgyn? 

Funderar även på att återinföra min gamla smiley piercing som förstörde min "flärp", men eftersom flärpen växt ut helt okej mycket kanske det är värt en chans? 
Och jag har ju endast mig själv att akylla att flärpen gick av... En ska inte ha 2 smiley samtidigt... Dum ide.

Iallafall. Ny vecka, förhoppningsvis ny hårfärg om håret inte protesterar och säger " uuuuh jag är för sliten för att ta åt mig något " som en efterbäng Fjortis. 


Allmänt | |
Upp