Tankar

Saker jag borde sagt fast aldrig sa.
Jag måste ta åt mig mer och ta plats. Jag tror alltid att folk ska döma mig, för att jag gör si för att jag gör så för att jag har en blogg som e halvdan. Allt jag gör gör jag väl ändå av e anledning, om tanken kom upp i huvudet måste väl ändå mitt undermedvetna velat att det skulle ske? Är min eviga strävan något som gör att jag plågar mig själv med tankar av vad andra ska tro? Jag måste sluta bry mig. Varför ska jag bry mig om någon tycker att jag är sämre än dem själva? Sanningen i slutändan är säkert att ingen egentligen bryr sig ett piss. 

Jag är osäker och det måste jag jobba på. Jag försöker, i do. Men problemet är att jag tror och tolkar varje blick som ett dömande, och utifrån det dömmer andra. Det är en ond cirkel. Jag kan aldrig vinna på att förvänta mig att folk ska döma mig. Jag kan iallafall vara ärlig nog mot mig själv för att inse mitt problem. Jag är feg. 

Men fan det ska det ändras på. Varför ska jag hindras av mig själv? Jag är den enda som står i vägen för mig själv, och om någon skulle döma mig, vem är den att döma? Vem ger denne person den gudalika makten att tycka att jag är fel? 

Respekt. Om det skulle vara självklart skulle jag inte ligga och tänka på detta just precis nu. 
(Tur att det inte fanns några kråkor i boet när denna bild togs, LOL)

Så många tankar i min skalle måste gämna ut trycket och få utlopp.  
Tack till dig som orkar läsa och faktiskt bryr dig. För jag ska sluta bry mig.
Allmänt | | En kommentar |

Oklar

Denna dagen har varit så otroligt oklar. Har virrat runt som en höna på Victorias secret hela dagen, och alla vet att hönor HATAR vs... Okej.. Det skämtet var kasst men det är den här dagen också.

Eftersom jag började 12 fetchade jag upp Hedda och åt en bulle till lunch. Stabilt. 

Har egentligen inget att säga eftersom jag inte är säker på om jag lever eller inte... Det är ett mellantillstånd av vaken sovande död och levande snygg och ful. Jag vet inte riktigt var jag ska komma, det enda jag vet är att morgondagen kommer bli kul, att hemmagjorda hamburgare m pommes väntar på mig och att jag antagligen kommer få ett tristess utbrott senare under kvällen :')

Just take a moment. 29kr för en bit av himlen. Fabrique has Done it again. 

Så precis som jag och dagen är inlägget oklart. Men det löser sig. Lavjo.
Allmänt | fabrique | | Kommentera |

Mm


Känslan att vara missplacerad? 
Såg 'Götgatan' på Dramaten igår, och jezus, hör verkligen inte hemma i marmorsalen eller what it's name. Rika tanter och farbröder och kultur personligheter stroppar runt och en sval doft av kylig bitskhet fyller lokalerna. 
Iallafall var pjäsen bra oväntad och lite ... Bottenlös? Eller? 
Men egentligen like i care om snusförnumstiga höginkomsttagare kollar snett på mig och min skitiga päls. Tråkigt för dem att jag är det värsta de sett, typ. 
Vi drog ut, jag Anna och Emmy, onsdags fylla e så 2014....
Nej men skämt och sido vi hade en skit trevlig kväll! OCH på perrongen i gamla stan, 23:40 ish eller senare, får vi tag på kakor utav en engelsk snubbe? 

Vaknade nyss av klockan, och möttes direkt med tanken att JAG HOPPAT AV (ska hoppa av) MATTE 2 så jag har sovmorgon till 12ish B)


Dagens låt kommer göra dig fnissig och glad. 
Gör ett till inlägg senare med bättre innehåll! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp