Anarki

No gods, no masters.
Jag gillar den tanken...

Nej men jag har funderat lite.
På att det som skrämmer oss människor är det vi inte vet någonting om. Människor i generella drag som har något emot ex. homosexualitet är folk som inte vet något om det, eller inte låter sig förstå sig på det. Och nu menar jag inte det som i DET. utan mer generellt.
Och det gäller det mesta, droger, religioner-> religionskrig.
Andra kulturer osv.

Oro är den enda självmordsakten om inte belyses. Vi oroar oss för allt, vi är rädda för att dö och rädda för att leva, rädda för vad som KAN hända.

Min far ett praktexempel
att gå runt och oroa sig för allt och inget
sjukdomar
andras problem
när hittar en tiden att leva?

Det låter klyschigt men fan vi lever bara en gång.
Jag vägrar arbeta ttills jag är 40 för att kunna leva då. Att isolera sig för att bunkra för att sen kunna leva. Ekorr-metoden.
Dör hellre ung med vetskapen på min dödsbädd, att allt jag gjort varit värt det.

Missförstå mig rätt. Jag vill ha barn jag vill veta allt om livet, jag vill resa upptäcka, men jag tänker inte rulla tummarna påvägen dit.

och sen är målet inte att dö ung.

Men jag är inte rädd för döden, utan att dö. Att långsamt förstå allt. Att långsamt inse att jag missat saker eller ångrar saker, saker jag inte kan ändra på.

Sen finns det prioriteringar. Prioriterar hellre en mysig krök kväll med vänner och intelligenta samtal än att klubba. Prioriterar en kärlek som jag skulle dö för mer än många kukar och mycket ligg.

Arbeta för att leva inte leva för att arbeta- så jag kan leva sen i lugn och ro.

Jag vill ha turbulens (i viss mån, helst ingen negativ hehe)

Så jag tänker inte ödsla energi på skit eller människor jag inte finner något i. Alla personligheter passar inte med varandra och så är det. så varför ödsla tid genom att låssas vara trevlig, eller bygga på en onödig vänskap.
ska vara mer ärlig i det. Annars lurar jag både mig själv, på tid, och den andra. Tid är driftigt.

Och en än gång missförstå mig rätt. är inte stel och kall ignorant och vidrig. Jag inser att allt inte är kul och förhållanden till människor i generellt är vikitgt, men jag håller min kära nära och fiender ännu längre bort.

Och ett val idag är att leva som en eremit i mina egna tankar.


är lite för emo för mitt egna bästa.
Tankar | |
Upp