Kalas

Okej kul, okej knas 
Kul med bra statistik haha 

Känner att jag inte kommer med något vettigt what so ever men kanske ska fortsätta agera hjärndöd? Vilket jag varit i ca 3 veckor.

Iallafall så sitter jag och sörjer dessa sista dagar innan lovet då de endast kommer gå till plugg, men också schyssta grejer men fan glaset är halvtomt just nu..

Magknip, ångest och Ed Sheeran.
Snälla jag är cool egentligen...

Så nu är det dags att plugga lite historia innan det är försent...

Vaknade av en töntig låt och massa pussar och det satte väl dagens standard även om jag försöker övertyga mig själv om hur synd det är om mig för att skolans tak faller på mig.... Det är inte synd om mig... 

Har även provat mig på att snacka norska.. Blev inte som förväntat... Är tydligen helkass på vårt syskonspråk.

Påtal om språk har jag en uppsats.... Om språk... Som måste skrivas... 

USCH. 
Älskar livet - påriktigt. 


Oj hahahaha som i vanlig ordning när jag haft en dag utan dokumentering hittade jag denna svarta och svåra vampyr kvinna i fotoalbumet! Haha knas oj vad tänkte jag... Vacker vinkel verkligen... 

Lev mina vänner lev. Fred på det så har ni en bra tillvaro. 
Allmänt | | Kommentera |

Men vadå

Sitter i skolan och funderar över upplägg och hur saker och ting sköts. 
Ska snart ta tag och skriva ut mina tankar angående "elitskolan" måste bara finna lugn och ro och tända på brasan av förakt och ilska jag har gentemot hur saker sköts. Vet inte hur roligt det kommer bli att läsa men jag bryr mig inte för så viktigt som det faktiskt är med elevhälsa måste belysas. 
Allt för många dagar, veckor, månader har gått. 

Men livet är inte bara pest och pina. 
Även om jag eldar upp mig själv, med mina tankar om systemet som styr vår tillvaro i skolmiljön eller sociala strukturer, så är jag på en bra plats just nu.

En inkräktare utifrån har tagit sig in i mitt system och bränt alla broar till ett dåligt liv. Kanske kan ge klarhet i ett annat inlägg men det känns också som ett otroligt töntigt val, men många undrande själar finns där ute och då kan jag hänvisa hit...
Någon dag kommer jag släppa min 'tinderella story' 
Yep. Så är det. 

En vecka och två prov sen är jag rätt så fri. Eller jag är medveten om min frihet och hur jag väljer att leva men alltså fri från obligationer. 
Nu i helgen åker jag och Heddis till något ställe jag vill kalla Norrland där jag får fira påsk med hennes familj, eftersom jag är en sådan svärmorsdröm. 
Helgen efter det tar jag och Anton en trevlig trip till Sundsvall och det ser jag fram emot otroligt mycke, betyder otroligt mycke fö' meh'. 
Roligt inslag av morran och Tobias citat... Mnjaaaa

Men nu har ni ett namn på saten iallafall. 


Måste verkligen börja ta bilder mer frekvent... 

Bild på mig och person som jag saknar men vet har the time of her life, snart fyller hon också haha

Vill verkligen åka utomlands, värme, stränder och paraply drinkar... 

Allmänt | | Kommentera |

Sprängmedel

Som mästaren av osammanhängande rubriker vill jag presentera dagens tanke gångar om hur helvetiskt jag harar att folk ska försöka va så jävla insatta och löve. Allt med en nypa salt och måtta.Vaknade imorse och kollade ut, klädde mig så att kläderna skulle matcha himlen och att värmen skulle ta sig från solen in i min kropp,
Det visade sig att jag sett fel och att himlen istället matchade dammet under sängen.
Fy.

Har haft en dag full av glädje/kärlek/mentalasammanbrott
Paniken över en skit uppsättning av Romeo och Julia gör så att livsglöden Dör lite, eller falnar till glåmig aska för att citera skiten. Är så otroligt trött på all ångest och stress detta totala skit arbete medför, och att vissa faktiskt tycker att detta är det minsta lilla kul får mig att...
Iallafall ska jag inte hetsa upp mig inte här inte nu, men är satans trött på att folk ska sätta sig över och va den bättre personen och "göra det till det bästa". Ugh. Ta inte illa upp. Eller do. Det är så jag känner, och det är så jag säger det. 
Det är due date i helgen vilket sabbade planen eller min payback jag tänkte göra för en person som har kommit att bli viktig för mig. Så de suger ju. Det löste sig iallafall till det bästa.

Är inte lika bitter som jag verkar. 

Ligger i sängen helt utmattad med en kopp te efter att ha haft en upptäcktsresa/kärleksfärd till Södertälje. 

Känner mig som en tönt, inte en cool hipster tönt ens utan en sån där som i amerikanska ungdomsfilmer. En cheesy breezy beautiful karate pingla... Fan jag vet inte ens vad jag skriver längre. 
Hjärnan kollapsar av endorfiner eller vad de där jävla kärleks hormonerna heter och stress massa stress...

Kommer snart spoila mer om vad fan jag snackar om, har försökt hinta lite men inte velat gå fullt ut för ah, vill välja mina fighter så att säga. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp