Men vadå

Sitter i skolan och funderar över upplägg och hur saker och ting sköts. 
Ska snart ta tag och skriva ut mina tankar angående "elitskolan" måste bara finna lugn och ro och tända på brasan av förakt och ilska jag har gentemot hur saker sköts. Vet inte hur roligt det kommer bli att läsa men jag bryr mig inte för så viktigt som det faktiskt är med elevhälsa måste belysas. 
Allt för många dagar, veckor, månader har gått. 

Men livet är inte bara pest och pina. 
Även om jag eldar upp mig själv, med mina tankar om systemet som styr vår tillvaro i skolmiljön eller sociala strukturer, så är jag på en bra plats just nu.

En inkräktare utifrån har tagit sig in i mitt system och bränt alla broar till ett dåligt liv. Kanske kan ge klarhet i ett annat inlägg men det känns också som ett otroligt töntigt val, men många undrande själar finns där ute och då kan jag hänvisa hit...
Någon dag kommer jag släppa min 'tinderella story' 
Yep. Så är det. 

En vecka och två prov sen är jag rätt så fri. Eller jag är medveten om min frihet och hur jag väljer att leva men alltså fri från obligationer. 
Nu i helgen åker jag och Heddis till något ställe jag vill kalla Norrland där jag får fira påsk med hennes familj, eftersom jag är en sådan svärmorsdröm. 
Helgen efter det tar jag och Anton en trevlig trip till Sundsvall och det ser jag fram emot otroligt mycke, betyder otroligt mycke fö' meh'. 
Roligt inslag av morran och Tobias citat... Mnjaaaa

Men nu har ni ett namn på saten iallafall. 


Måste verkligen börja ta bilder mer frekvent... 

Bild på mig och person som jag saknar men vet har the time of her life, snart fyller hon också haha

Vill verkligen åka utomlands, värme, stränder och paraply drinkar... 

Allmänt | |
Upp