Sprängmedel

Som mästaren av osammanhängande rubriker vill jag presentera dagens tanke gångar om hur helvetiskt jag harar att folk ska försöka va så jävla insatta och löve. Allt med en nypa salt och måtta.Vaknade imorse och kollade ut, klädde mig så att kläderna skulle matcha himlen och att värmen skulle ta sig från solen in i min kropp,
Det visade sig att jag sett fel och att himlen istället matchade dammet under sängen.
Fy.

Har haft en dag full av glädje/kärlek/mentalasammanbrott
Paniken över en skit uppsättning av Romeo och Julia gör så att livsglöden Dör lite, eller falnar till glåmig aska för att citera skiten. Är så otroligt trött på all ångest och stress detta totala skit arbete medför, och att vissa faktiskt tycker att detta är det minsta lilla kul får mig att...
Iallafall ska jag inte hetsa upp mig inte här inte nu, men är satans trött på att folk ska sätta sig över och va den bättre personen och "göra det till det bästa". Ugh. Ta inte illa upp. Eller do. Det är så jag känner, och det är så jag säger det. 
Det är due date i helgen vilket sabbade planen eller min payback jag tänkte göra för en person som har kommit att bli viktig för mig. Så de suger ju. Det löste sig iallafall till det bästa.

Är inte lika bitter som jag verkar. 

Ligger i sängen helt utmattad med en kopp te efter att ha haft en upptäcktsresa/kärleksfärd till Södertälje. 

Känner mig som en tönt, inte en cool hipster tönt ens utan en sån där som i amerikanska ungdomsfilmer. En cheesy breezy beautiful karate pingla... Fan jag vet inte ens vad jag skriver längre. 
Hjärnan kollapsar av endorfiner eller vad de där jävla kärleks hormonerna heter och stress massa stress...

Kommer snart spoila mer om vad fan jag snackar om, har försökt hinta lite men inte velat gå fullt ut för ah, vill välja mina fighter så att säga. 
Allmänt | |
Upp