Upp

Sitter i min säng med baksmälla från gårdagen och dagen innan den, och likt den återkommande påminnelsen om mitt huvuds djupa smärtor när min lillebror skriker att han inte är min storasyster längre för att jag inte vill knyta en handduk som mantel på honom så kommer likaså påminnelsen om att verkligheten hinner ikapp en i ens egna lilla illamående drömvärld.

Sitter och söker/försöker söka jobb och skriva personligt brev. Men jag finner mig själv lyssnande på Barney Stinsons 'get psyched list' och tankar om att "kräm" är en så otroligt konstig föda. Äta sylt med mjölk? 

Iallfall ville jag komma till att jag faktiskt inte är så rädd för framtiden längre. Antingen är det så eller så har jag förträngt mina rädslor precis som jag förtränger att rätta en uppsats som skulle varit rättad vid jul. ":)"

Det går inte att neka att framtiden är något vi försöker bestämma över även om det är det enda vi inte kan kontrollera. Till stor mån iaf. 
Jag söker jobb i hopp om framtid och för att framtida Fellan ska kolla tillbaka på tiden då hon hade det jävligt bra. Åh ja världsliga problem.

Även om jag skitit i alla obligatoriska sysselsättningar ett tag nu som att plugga 
Och istället åkt bil mitt i natten snabbt på en motorväg, festat och umgåtts med personer som gör min värld.
Så måste jag nog ta tag i framtida Fellans möjliga problem, allt hinner ikapp en. 
Och tiden går fort. 


Note to self: i wanna rock. Rocka min och andras världar. Rocka min ungdom. Rocka att vara en lyxig sunkare i sina bästa år påväg upp i Piken av en glansperiod. 

Allmänt | |
Upp