Monsterpass

 
Ja, som rubriken lyder tvingas jag vara borta från monsterballen i 14h. eller snarare tvärt om, det är han som jobbar. 
 
Har absolut inget för mig. Skypade just med Evie och fyfan vad jag saknar den där hawaiianska solbrända bruttan. 
 
Ska nog fördriva tiden med att gå in till södertälje centrum bara för att. Måste nog gå med alla glasflaskor som blivit över från de otaliga mängderna öl som förbrukats under detta tak den senaste månaden. 
 
Usch vuxen och tråkig och det ända jag har i hjärnan är att städa. 
ta det med en skottkärra salt.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Gone gone

Dead and gone. 
Min mobil bestämde sig tidigare i veckan för att få frispel. Japp, nough said. 

Det lär kosta en del att fixa skiten och tills dess får jag lära mig hantera all ilska jag har gentemot buggarna. 

Försöker även ta mig igenom den faktiska sorgen eller, kanske inte sorgen men nederlaget av att inte komma med i slavs. Något jag märkte nu efteråt att jag faktisk ville väldigt väldigt mycket. Tråkigt är det. Väldigt. lever på hoppet att bli insläppt i höst men ah...

Känns lite som "inkvotering" just saying....

Dagen bestod av att vakna efter en rockstjärne helg. Runt 13:30, samma som igår. Käka frulle ducha och sedan inse 50 minuter innan Klassens andra halva, allstå den delen som inte spelade melancholia utan allie hopa, hade sin föreställning. Jag och ante agerade som vanligt iskallt. satte på oss brillorna och flög fram i pimpmobilen över e20 norrgående. Regnet piskade bilens vindruta. Okej riktigt så såg det inte ut. jag blev handlingsförlamad och vi snarare satte oss i bilen för att inse att vi inte skulle hinna pga väder och trafik. Men vet ni vad? Vi hann. och fan. Är otroligt stolt över alla medlemmar i Allie Hopa crewet, grät som ett litet barn. Så jävlans bra.
 
Gårdagen var även den fin och go, jag o mein samboleine dejtade loss ölade och så vidare. Rockstjärnor till döden. rätt så odödliga tillsammans. 

Jag har märkt att jag börjat uppskatta allt i livet mycket mer än jag gjort. Kan ha och göra med att livet är driftigt och jag aldrig vart lyckligare med en partner som jag är just nu. Måste dock börja ägna lite mer tid till mmina vänner, men vafan jag är lost in love och livet som "vuxen" har börjat klä mig. Arbetsintervju på måndag. Och som sylt på plätten två alldeles för uppskjutna uppsatser att göra innan måndag. 
Men det är fan bara bra För jag mår bra. så djävulskt bra. Även om bara tanken på att jag inte fick ta del av slavs familjen får mitt hjärta att brista...

Försöker även kolla lite kleader inför sommaren och planera prioriteringar. Sommarlovet är runt hörnet. 
 Rock on. Bitches. För tuff för dig. 

 
Allmänt | | Kommentera |

Inputs

Ett:
Det hände en grej med håret.
Jag och antesvantelingonvante var påväg hem, hade ca 5-10 minuter inne på Coop för att handla mat osv och märkte inte att hårfärgen var svart, gick endast på hoppet om att den var riktigt mörkt brun. 
Men efter att ha skrikit ett tag om att jag ser ut som en klimakteriekärring som har en medelålderskris har jag funnit ro. Mycket för att jag fått så satans mycket komplimanger för barret.

Jag kan väl säga som så att jag är en mästare på hemmafrisörerier, såsom hårfärg, det är mitt esse. Mest pga min satans emo period då håret skulle färgas, blekas, tonas, svärtas osv ca två gånger i månaden om inte mer. 
Så jämn hårfärg är som jämställdhet: en självklarhet. 
Jag är ledsen men det finns inget så provocerande som ojämn hårfärg. Och fula ögonbryn. I'm sorry i Said it.
Kalla mig ytlig men från min synvinkel kan jag mitt skit, och massa annat skit också för den delen.

Sommaren är kommen och både en och två och sex öl har knäckts på ballen. Att vi ens efter skolan kunde ta en glass (ping stikki nikki) i Björnsträdgård och bara vara är ett jävla steg mot friare tider. Förbannad sugen på sommarlivet, och lovet. Kommer nog dock förhoppningsvis jobba hela sommaren. Ska faktsikt på arbetsintervju imorgon och ber till allt oexisterande att jag får jobbet. Very convenient. 

Nu ska jag hem. Städa ur garderoben och sätta på mig offerkoftan för tydligen har jag bara tantkläder?
Men fan jag klagar inte. Vill gärna få inputs från min omgivning för det är inte ofta folk vågar säga vad de egentligen tycker. Och en själv kanske inte ser att de illgröna gabardinbyxorna är skit fula. Så här är kritik välkommen. I all form. Håller jag inte med säger jag ifrån. Så funkar det. 

Folk är så jävla försiktiga. Hur mycket stryk får en egentligen av att en annan uttrycker sin åsikt? Allt ligger hos en själv hur reaktionen blir. En kan ju påvisa sitt missnöje om det skulle vara fallet.

Men japp. En stor hög disk med mitt namn på den väntar hemma, och en sambo med ragequit. Minus Quit. Pewdiepie i all ära men jag förstår mig inte på spel what so ever. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp