Gone gone

Dead and gone. 
Min mobil bestämde sig tidigare i veckan för att få frispel. Japp, nough said. 

Det lär kosta en del att fixa skiten och tills dess får jag lära mig hantera all ilska jag har gentemot buggarna. 

Försöker även ta mig igenom den faktiska sorgen eller, kanske inte sorgen men nederlaget av att inte komma med i slavs. Något jag märkte nu efteråt att jag faktisk ville väldigt väldigt mycket. Tråkigt är det. Väldigt. lever på hoppet att bli insläppt i höst men ah...

Känns lite som "inkvotering" just saying....

Dagen bestod av att vakna efter en rockstjärne helg. Runt 13:30, samma som igår. Käka frulle ducha och sedan inse 50 minuter innan Klassens andra halva, allstå den delen som inte spelade melancholia utan allie hopa, hade sin föreställning. Jag och ante agerade som vanligt iskallt. satte på oss brillorna och flög fram i pimpmobilen över e20 norrgående. Regnet piskade bilens vindruta. Okej riktigt så såg det inte ut. jag blev handlingsförlamad och vi snarare satte oss i bilen för att inse att vi inte skulle hinna pga väder och trafik. Men vet ni vad? Vi hann. och fan. Är otroligt stolt över alla medlemmar i Allie Hopa crewet, grät som ett litet barn. Så jävlans bra.
 
Gårdagen var även den fin och go, jag o mein samboleine dejtade loss ölade och så vidare. Rockstjärnor till döden. rätt så odödliga tillsammans. 

Jag har märkt att jag börjat uppskatta allt i livet mycket mer än jag gjort. Kan ha och göra med att livet är driftigt och jag aldrig vart lyckligare med en partner som jag är just nu. Måste dock börja ägna lite mer tid till mmina vänner, men vafan jag är lost in love och livet som "vuxen" har börjat klä mig. Arbetsintervju på måndag. Och som sylt på plätten två alldeles för uppskjutna uppsatser att göra innan måndag. 
Men det är fan bara bra För jag mår bra. så djävulskt bra. Även om bara tanken på att jag inte fick ta del av slavs familjen får mitt hjärta att brista...

Försöker även kolla lite kleader inför sommaren och planera prioriteringar. Sommarlovet är runt hörnet. 
 Rock on. Bitches. För tuff för dig. 

 
Allmänt | |
Upp