Inputs

Ett:
Det hände en grej med håret.
Jag och antesvantelingonvante var påväg hem, hade ca 5-10 minuter inne på Coop för att handla mat osv och märkte inte att hårfärgen var svart, gick endast på hoppet om att den var riktigt mörkt brun. 
Men efter att ha skrikit ett tag om att jag ser ut som en klimakteriekärring som har en medelålderskris har jag funnit ro. Mycket för att jag fått så satans mycket komplimanger för barret.

Jag kan väl säga som så att jag är en mästare på hemmafrisörerier, såsom hårfärg, det är mitt esse. Mest pga min satans emo period då håret skulle färgas, blekas, tonas, svärtas osv ca två gånger i månaden om inte mer. 
Så jämn hårfärg är som jämställdhet: en självklarhet. 
Jag är ledsen men det finns inget så provocerande som ojämn hårfärg. Och fula ögonbryn. I'm sorry i Said it.
Kalla mig ytlig men från min synvinkel kan jag mitt skit, och massa annat skit också för den delen.

Sommaren är kommen och både en och två och sex öl har knäckts på ballen. Att vi ens efter skolan kunde ta en glass (ping stikki nikki) i Björnsträdgård och bara vara är ett jävla steg mot friare tider. Förbannad sugen på sommarlivet, och lovet. Kommer nog dock förhoppningsvis jobba hela sommaren. Ska faktsikt på arbetsintervju imorgon och ber till allt oexisterande att jag får jobbet. Very convenient. 

Nu ska jag hem. Städa ur garderoben och sätta på mig offerkoftan för tydligen har jag bara tantkläder?
Men fan jag klagar inte. Vill gärna få inputs från min omgivning för det är inte ofta folk vågar säga vad de egentligen tycker. Och en själv kanske inte ser att de illgröna gabardinbyxorna är skit fula. Så här är kritik välkommen. I all form. Håller jag inte med säger jag ifrån. Så funkar det. 

Folk är så jävla försiktiga. Hur mycket stryk får en egentligen av att en annan uttrycker sin åsikt? Allt ligger hos en själv hur reaktionen blir. En kan ju påvisa sitt missnöje om det skulle vara fallet.

Men japp. En stor hög disk med mitt namn på den väntar hemma, och en sambo med ragequit. Minus Quit. Pewdiepie i all ära men jag förstår mig inte på spel what so ever. 

Allmänt | |
Upp