Manic pixie dream hog

Gårdagens recap:
Jag Hedda azzi och Erik åt najs middag och drog till ace
Lyckat 

Thats about it

Tyvärr är dagen efter, aldrig någonsin lyckad för mig. Nu har jag iallafall fått i mig flingor och har fått min dagliga dos av härligheter med Tage. 

Imorgon nalkas städdag.
Otroligt taggad.Allmänt | | Kommentera |

VardagsLyxNarkomanen

Åh jo ni hörde rätt. Jag har börjat "carpa" som samsamare från södra latin skulle säga. 
Har denna veckan fikat med mig själv otaliga gånger, cappuccino efter cappuccino har slunkit ner i min hals och idag... 
Så klippte jag mig.
Var förbannat förbannad på att gå runt och klaga. Och det har trillat in lite stålar i kassan så jag tänkte att jag skulle försöka få upp mitt självförtroende lite!

3 saker DU kan göra för att göra hösten lite mer uthärdlig:

Allt nedanstående är praktexempel på vardags Lyx som kommer hjälpa dig genom mörkret in i ljuset, till nordpolen, in i jultomtens hus, ner i hans säng: detta kommer resultera i en färd över himlavalvet i en släde dragen av renar. 

En kan väl ändå hoppas.

1. Nyckelordet i nummer ett är fräsch. Jag brukar känna mig brutalt ofräsch efter en lång dag, helst vill jag ofta krypa ner i sängen, göra mig näst intill osynlig och försvinna MEN nyckeln är... Tvagning. Ta en jävligt varm dusch, fixa en najs ansiktsmask av saker du har hemma, gojsa in dig. Skrubba överallt. 
Du kommer ut från duschrummet som en nyfödd bebis och kommer få ny energi du kan använda för att säga: nej tack stress ingen panik för mig idag.

2. Förändring. Trött på allt? Förändra något. Möblera om, klipp dig, färga ögonbrynen, måla naglarna, stryk alla dina kläder, byt ut/ ändra kläder. Bara förändra något. Kanske rutten påväg till skola/jobb. Gör mycket mer än vad du tror att ta en omväg, fick höra att hjärnan arbetar mer och fy satan va sunt det är!

3. Live lajf unexpected! Jag HATAR att slösa pengar på fika, men vafan, gör något utöver det normala, i mitt fall; ta en fika. Helst själv. Lugn och ro, tyst och stilla. Behöver inte vara överdåligt, behöver inte va en fika kan va något helt annat som du inte brukar. 
Och min skatt är förmidligen inte gravid, vilket är trist men kärleken är större än en sådan bagatell. Första gången på länge jag får gos. 

Så mina vänner. Fortsätt kämpa!
Allmänt | | Kommentera |

Vad händer ens, haul.
Blev en mini-haul. Dessa två life savers köpte jag i Berlin och har inte ångrat mig för en minut. Mitt hår har varit helt dött i ca 2 år efter omgångar av blekning svärtning osv etc. 

Så detta är mitt heta tips om du vart emo eller helt enkelt bara har väldigt slitet hår. 

Aussie 3 minute reconstruction hårinpackning. 

Argan olja.

Mitt hår lever igen, okej det var en överdrift men det är iallafall inte svinto längre. 

Och med det sagt, vad fan ska jag göra med mitt hår. 

Känner att detta blir lite som själv terapi, vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till vad fan som händer i världen just nu. Har en konstant klump i magen och känner hur oviktigt jaget är. 
Ta hand om varandra och dig själv.

Allmänt | | Kommentera |
Upp