Tinderella story

Kände att det var dags. Att ge namnet ett ansikte och förhållandet en historia. 

Innan jag och Anton träffades hade vi båda redan bestämt oss. Vi ska vara totalt hämningslösa, lössläppta, slampiga. Vi satte käppar i varandras hjul så att säga. Genom att gå och totalt kära ner oss. 

Jag har tänkt att berätta den ocensurerade historian om tinderella.

Jag skaffade tinder. Jag var sur och kåt och helt otroligt över allt förhållande hette. Jag skulle skita i allt. Vad folk hade att säga var helt irrelevant. Och det må jag säga, på det lärde jag mig mycket och växte som person, slutade bry mig så jävla mycket om hur andras tankebanor gick och de som hade något och säga kunde gladeligen göra det. 
Jag och Anton matchar. Han faller för en bild där jag ser ut som en mupp och jag för hans "otroliga charm". Eller detta är ännu lite tidigt för att falla för någon, vi kan säga att vi blev lite intresserade.

Vi har en ålderskillnad emot oss och odds med för den delen. Men det ska inte stoppa oss. Eller varför ska någon annan definera det vi är?

Iallafall så smsar vi i en vecka ungefär och bestämmer träff vid Stockholm södra för att sen gå och ta en öl på söder. 
Jag hade noll förväntningar och såg fram emot att ta en öl med en trevlig 27 åring. Då såg jag honom. Anton. Och oj. Precis som han brukar säga är det bättre att bli positivt överraskad och ja det blev jag. 

Nervös och darrande som ett asplöv stapplar jag bredvid denna urping till en skit mysig bar vars namn är sedan länge glömt. Jag tar fram min ice breaker - tarotkortleken och spår honom.
Och vilket är inte det första kortet om inte överprästinnan som är mitt kort.

Vi klickar. På alla plan. Jag hade honom runt mitt lillfinger. Efter att jag nervöst tuggat sönder mina händer så bestämmer vi oss för att skita i sista tåget och göra det absolut förbjudna, ligga på första dejten. 
Vi tar in på hotell och ah.
Vi ligger och snackar hela natten om allt och inget i den lilla städskrubben som skulle vara ett hotellrum. Och alla pusselbitar faller på plats, ungefär. 

Klockan blir 12 och vi ska börja röra oss. Fördjävlig och dan var jag, håret uppsatt i lurarna och utsmetad smink. Hur han kunde finna det attraktivt är för mig fortfarande en gåta. 

Kk kommer upp och jag känner tomheten i ordet, kk, bara? 

På kvällen får jag ett sms. 
Att han haft planer att flytta, till Sundsvall.
Men är beredd att satsa på det vi hade. Han hade alltså känt exakt som jag. 
A match made in tinder heaven.
Vi bestämmer date nummer två dagen därpå, gentlemannen trycker ner mig ännu lite mer i patriarket och bjuder på middag. 

Vi ses intensivt i ca 1 vecka. 
Vi träffar varandras päron.
Och gör det officiellt. Och nu har vi kilat stadigt sen den 26 mars. Allmänt | |
#1 - - Gutte:

The perfect match :*

Upp