MerryDagen är här, dagen som egentligen bara handlar om kapitalism och att köpaköpaköpa saker OCH om normens tvåsamhet. Men det är väl mysigt? Precis lika mysigt som 50 shades of grey och spindlar :) kanske är cranky nu eftersom jag är lonely. Och inte kommer få en sån där löjlig och töntig present (har ändå aldrig fått det så). 

Sitter just nu och lyssnar på min nya feelgood lista (knasdase Heter listan på Spotify). Blandannat one direction, arctic monkeys och the script finner en plats på den. 
Jag gillar tung musik med massa oväntade vändningar och höjningar och sånt. Kanske därför jag var så ingrottad på screamo och metalcore förut.... Idk. It was a dark period. Även om bring me the horizon fortfarande ligger mig varmt om hjärtat (även om de kanske inte räknas in i genren). 

Men glad kapitalisthelgdag :) och snälla tyck inte synd om oss som inte tar en mysig prommenad på stranden eller får 1000 rosor (som sen vissnar och dör) eller blir utbjudna på middag (som sen blir BAJS). 

Men jag stöttar väl också detta genom att göra hjärtformade scones till frukost.... Äh sug mig ville bara ha cred från mamma. 

Om jag inte skulle varit allergisk skulle nog idag var dagen jag startade min kattsamling, och flyttade in i ett hus i skogen och skrämde små barn... 
Allmänt | |
Upp