Söndags göra

Vuxenpoängen rullar in. Söndag ses mer som en arbetsdag, det är den enda dagen i veckan jag är lämnad åt mig själv och trisstessen i 14h när Anton jobbar sitt såkallad monsterpass.
Jag ägnar mig och jobb och saker jag missat i skolan. Och snapchat. Varje söndag blir det åtminstone en 300 sekunder story som ingen kollar igenom. 

MEN idag så gäller andra bullar. Jag ska försöka motverka trisstess med materialism. 

Fick en väldigt trevlig goodiebag häromdagen som jag tänkte kamma ren.

Mycket spännande saker att prova,
Bronzing spray. Detta måste vara bland det bästa jag inte visste jag behövde. Jag är alltid likblek på vintern och sun shimmer som är bikboks nya stjärnskott kanske kan rädda mig. Kan detta vara dagens goal? 

Masker. Det luktar spa dag i Håkansson/wihlborg residenset. 

Nagelstrips, nagellack, glitterspray för håret, giftcard (prisa Gud, jag är pank), strumpbyxor vilket är amazing då jag vägrar köpa nya. Hatar att spendera pengar på något som alltid går sönder, och det resulterar i att jag har 2 par nylonstrumpbyxor med hål i jag vägrar att byta ut. 
Fanns även en fet anteckningsbok och bh tvättpåsar. 

Som sagt luktar det spadag så jag och min Elle ska packa ner oss framför en dålig serie med ansiktsmask och lite online utbildningar inför nästa veckas jobb. Ska se om jag orkar redovisa mina ben efter rakning och bronz senare. 
Allmänt | |
Upp