Tankar om annat och andra

Att fly att rymma
Att inte orka
Att gå sönder

Hösten är kall och med de kyliga vindarna kommer en iskall känsla av hopplöshet smygande uppför ryggraden. 

Är så trött, orkar inte röra mig. Det är bara ett år kvar men jag vill bara fly. Till värme. Bort från jävliga hierarkier som genomsyrar varenda klass i skolan som verkar vara så jävla bäst. 
Störts bäst och vackrast. Det är det en ska vara. 
Är trött på det. Är trött på omogna idioter. 

De enda jag drömmer om är flykt och hur jag råkar skada andra. 

Wow har Fellan en bra morgon eller? 
Dag två på bakis skalan
Arg och förbannad och ledsen.
Ledsen att ego och den egna individen är så jävla betydelsefull i dagens samhälle. Och om någon får för sig att hjälpa en annan, då måste detta BELYSAS och VISAS på ALLA sociala medier. "Kolla på mig jag gav iväg 100 SPÄNN av mina egna surtförvervade pengar, JAG egentligen skulle köpt en latte och en halvtorr bulle för!!!" 

DRA ÅT HELVETE 
Kan en inte göra det för känslan en ger en annan. 
Nej för då vet ju ingen om det. Då får en inte den där kicken att andra ser en som en bättre person än vad en egentligen är.

"Det är lugnt att jag, svennen med högavlönat jobb, vänstrar på frugan och struntar i barnen, skitar ner i naturen med mitt monster till fordon, att jag kränker andra och är vidrig och min ryggrad är utbytt med respektlöshet, för vet ni vad 
JAG HAR ETT FADDERBARN och det är så jävla synd om hen, men jag är DENS Edna ljus så jag är en bra människa. Och det ser ni varje gång jag drar upp min skinnplånbok, ett barn suttit och gjort någon annan stans under vidriga omständigheter på en annan breddgrad, och visar en bild på malaco, eller Zoegas, eller va det marlboro? Jag har ju svårigheter att uttala och vill inte låta obildad så jag döpte om till något jag faktiskt känner till. Cirkeln är sluten. Kapitalism underbara flödande penga struktur där en köper sina känslor."

Bråk inte med mig för snart exploderar jag. Utplånar allt i min närhet. 

En i mängden. 


Allmänt | |
Upp